Ξεκινάμε ….για μία νέα μεγάλη νίκη!

Ξεκινάμε ….για μία νέα μεγάλη νίκη! 990 560 Γιάννης Κωνσταντάτος

Ξεκινάμε ….για μία νέα μεγάλη νίκη!

Σήμερα είναι η επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου αφού στις 8 Οκτωβρίου ο λαός της πόλης μας θα κληθεί να αποφασίσει για τη Δημοτική Αρχή της περιόδου 2023- 2028.

Μέχρι σήμερα στα 9 χρόνια θητείας μας, αποδειγμένα, την Εμπιστοσύνη σας την ανταποδώσαμε σ Έργο ( https://ioanniskonstantatos.gr/ego/) ) και αποδείξαμε ως διοίκηση ότι είμαστε η τοπική πολιτική δύναμη που αναγέννησε το Ελληνικό Αργυρούπολη!

Σ αυτές τις εκλογές σας καλούμε να δώσετε νέα ισχυρή εύκαιρη εντολή στην Ενωμένη Πόλη, την παράταξη των Έργων και στο Ψηφοδέλτιο Νίκης της που αποτελείται από πολλά έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη αλλά και μία πλειάδα νέων προσώπων που φέρουν την επαγγελματική τους καταξίωση και εμπειρία αλλά διαθέτουν και αστείρευτο μεράκι και αγάπη για προσφορά στην πόλη μας .

Στις 7 Μαΐου στον Απολογισμό μας ήδη σας είχαμε ήδη παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο μας ενώ ραντεβού πλέον στις 10 Σεπτέμβρη στο Πέτρινο θέατρο όπου θα παρουσιάσουμε συνολοκά το 88μελές Ψηφοδέλτιο Νίκη αλλά και το μεγάλο Πρόγραμμα Νέων Έργων με τις 33 Δεσμεύσεις μας με τα μεγάλα έργα που θα αλλάξουν την Πόλη μας και θα τα δείτε αναλυτικά στο έντυπο που κυκλοφορεί τις επόμενες ημέρες.

Πετύχαμε πολλά Μαζί, τα καλύτερα Έρχονται….Ενωμένοι!

Καλή μας επιτυχία με τη Νίκη