Οι δημότες γίνονται πολύτιμοι συνεργάτες μας

Οι δημότες γίνονται πολύτιμοι συνεργάτες μας 990 560 Γιάννης Κωνσταντάτος

Οι δημότες γίνονται πολύτιμοι συνεργάτες μας

Με την εφαρμογή του Novoville γινόμαστε πλέον μια ομάδα, Δήμος και πολίτες, που από κοινού φροντίζουμε την πόλη μας, το Ελληνικό και την Αργυρούπολη για αναβαθμισμένη και ποιοτική καθημερινότητα.

Σήμερα στο Δημαρχείο της πόλης μας, παρουσία και του Αντιδημάρχου Οικονομικών Γιώργου Καλιντέρη καθώς και των υπευθύνων της εφαρμογής, ενημερώθηκα για την ανταπόκριση που έχει ήδη από τις πρώτες ημέρες της λειτουργίας της στο Δήμο μας.

Σας καλώ λοιπόν να γίνουμε όλοι μαζί σύμμαχοι για να εξελίξουμε την πόλη μας στο μέγιστο δυνατό βαθμό αξιοποιώντας τα εργαλεία που μας παρέχει η τεχνολογία.

Η πλατφόρμα Novoville έρχεται να συμπληρώσει την προσπάθεια που ήδη καταβάλουμε για τις γειτονιές μας και προσφέρει στους πολίτες τη δυνατότητα αποστολής αιτημάτων, μέσω δωρεάν εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα, για τη διευθέτηση ζητημάτων που αφορούν στη λειτουργία της πόλης.

Ο δημότης / κάτοικος του Δήμου έχει τη δυνατότητα να δηλώνει σε πραγματικό χρόνο ζητήματα που συναντά στην καθημερινότητά του, όπως π.χ. θέματα καθαριότητας και σκουπιδιών, εγκαταλελειμμένα οχήματα, θέματα ηλεκτροφωτισμού, οδοστρώματος, κ.α., μέχρι και έκτακτα περιστατικά που απαιτούν την δημοτική συνδρομή. Κάθε πολίτης μπορεί να στείλει άμεσα, χωρίς κόστος και χωρίς να τηλεφωνήσει ή να επισκεφτεί το Δήμο όλα τα αιτήματα που τον αφορούν.

Η αποστολή αιτημάτων είναι δυνατή μέσω της δωρεάν εφαρμογής Novoville για “έξυπνες” κινητές συσκευές με λογισμικό Apple iOS και Google Android.

• Για λειτουργικό σύστημα Android πατώντας στο: https://play.google.com/store/apps/details…
• Για λειτουργικό σύστημα iOS πατώντας στο: https://apps.apple.com/gr/app/novoville/id836634305?l=el…