Γερμανική αντιπροσωπεία στον Δήμο μας

Γερμανική αντιπροσωπεία στον Δήμο μας 990 560 Γιάννης Κωνσταντάτος

Γερμανική αντιπροσωπεία στον Δήμο μας

Είχα την την τιμή να υποδεχθώ στο δημαρχείο τον Υφυπουργό Οικονομικών της Γερμανίας κ. Νόρμπερτ Μπάρτλε, τον Γερμανό πρέσβη στην Ελλάδα κ. Έρνστ Ράιχελ, τον βουλευτή του SPD κ. Σπιρινγκ Ράινερ και υψηλόβαθμα στελέχη της Γερμανικής κυβέρνησης στην Ελλάδα, στο πλαίσιο των διμερών συνεργασιών που θα αναπτύξει ο δήμος μας το επόμενο χρονικό διάστημα με μεγάλους δήμους και περιφέρειες στην Γερμανία.

Τους ενημέρωσα για την μεγάλη επένδυση αστικής ανάπλασης που θα πραγματοποιηθεί στον Δήμο Ελληνικού, για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που δημιουργούνται στην περιοχή καθώς και για την μεγάλη πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας.

Τους τόνισα επίσης, άποψη με την οποία συμφώνησαν απόλυτα, ότι οι μεγάλες επενδύσεις για να επιτύχουν θα πρέπει να αγκαλιαστούν από τις τοπικές κοινωνίες και να δημιουργηθούν σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας μεταξύ επιχειρηματιών και τοπικών αρχών.

Όταν αναλάβαμε πριν από περίπου 7 χρόνια την διοίκηση του δήμου, σας υποσχεθήκαμε ότι το Ελληνικό και η Αργυρούπολη θα γίνουν πόλεις πρότυπο σε όλη την Ελλάδα.

Με σχέδιο, στρατηγική και πολλή δουλειά ο δήμος μας μετασχηματίζεται σε Πρωτεύουσα των Επενδύσεων.

Στόχος μας η πρόοδος και η ευημερία όλων των συμπολιτών μας.

Συνεχίζουμε.

ΥΣ. Στην Γερμανική αντιπροσωπεία παραθέσαμε δείπνο εργασίας και ανανεώσαμε το ραντεβού μας το Φθινόπωρο όπου και θα ξεκινήσει και επίσημα η συνεργασία μας.