4 τόνοι ανθρωπιστικής βοήθειας από τον λαό του Ελληνικού Αργυρούπολης στους πληγέντες

4 τόνοι ανθρωπιστικής βοήθειας από τον λαό του Ελληνικού Αργυρούπολης στους πληγέντες 990 560 Γιάννης Κωνσταντάτος

4 τόνοι ανθρωπιστικής βοήθειας από τον λαό του Ελληνικού Αργυρούπολης στους πληγέντες

Σε λιγότερο από 48 ώρες, στελέχη του Δήμου με την βοήθεια του Σώματος Εθελοντών της Πόλης, υποδέχθηκαν, ξεχώρισαν και συσκεύασαν περίπου 4 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας  για τις πληγείσες περιοχές των καταστροφικών πυρκαγιών.

Αποστολή του δήμου, με τον υπεύθυνο του Σώματος Εθελοντών δημοτικό σύμβουλο Βαγγέλη Νικοθόδη και τους Αντιδημάρχους Μιχάλη Τζιάλλα και Βασίλη Κρητικό παρέδωσαν στον Δήμαρχο Αχαρνών κ. Βρεττό την βοήθεια η οποία θα διανεμηθεί άμεσα στους πληγέντες ο οποίος μας συγκλόνισε με τα δάκρυα του.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών με την σειρά του αφού ευχαρίστησε το κλιμάκιο του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, ενημέρωσε για το μέγεθος της καταστροφής και τις επόμενες κινήσεις που πρέπει να γίνουν.

Δεύτερο κλιμάκιο του δήμου με ανθρωπιστική βοήθεια θα μεταβεί αύριο στον δήμο Μαντουδίου στην Εύβοια με επικεφαλής την αντιδήμαρχο κα. Στελλάκη με κλιμάκιο επίσης εθελοντών.

Η ψυχή του λαού  της πόλης μας μίλησε και είθε ο Θεός να μας βοηθήσει όλους να μην χρειαστεί ποτέ ξανά η πατρίδα μας ανάλογη κινητοποίηση.