Τώρα αρχίζουμε! Η Αγία Παρασκευή αναβαθμίζεται και επεκτείνεται!

Τώρα αρχίζουμε! Η Αγία Παρασκευή αναβαθμίζεται και επεκτείνεται! 990 560 Γιάννης Κωνσταντάτος

Τώρα αρχίζουμε! Η Αγία Παρασκευή αναβαθμίζεται και επεκτείνεται!

Πολυπληθής ήταν η ανταπόκριση των κατοίκων της Αγίας Παρασκευής Ελληνικού στο κάλεσμα της Δημοτικής Αρχής με θέμα τις παρεμβάσεις στην περιοχή.

Σε πολύ καλό κλίμα, οι συμπολίτες μας άκουσαν και παρακολουθησαν την παρουσίαση με βίντεο κατά την οποία επεξηγούσα τα οικόπεδα που απέκτησε μετά απο αγώνες και διαπραγματεύσεις μας, ο Δήμος μας εντός της επένδυσης καθώς και το τι προβλέπεται να δημιουργηθεί προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες της υφιστάμενης περιοχής αλλά και αυτής που δημιουργείται ως επέκταση της.

Κατά τη διαδραστική μας συζήτηση τέθηκαν επί τόπου προτάσεις και οι συμπολίτες μας έδειξαν πραγματικό ενδιαφέρον για το αύριο της γειτονιάς μας.
Ως Δήμαρχος διαμηνύσα για μια ακόμα φορά ότι πάντα μιλάω με τους συμπολίτες μου όταν έχω σημαντικά θέματα να τους ανακοινώσω τα οποία δεν είναι ευχές και προσχέδια υποθετικά, αλλά ρεαλιστικά και υλοποιήσιμα.
Δόθηκε η ευκαιρία να καταρριφθούν μύθοι και παραφιλολογίες που είχαν κυκλοφορήσει.

Με χαροποίησε ιδιαίτερα που μεταξύ των συμπολιτών μας ήταν και ενεργοί δημότες που ασχολούνται με τα κοινά και είχαμε την δυνατότητα να ανταλλάξουμε απόψεις σε γόνιμο περιβάλλον.

Παράλληλα συζητήθηκαν και ζητήματα καθημερινότητας.