Το μέλλον του Ελληνικού ξεκίνησε με εισροή μεγάλων ποσών στο ταμείο του Δήμου μας!

Το μέλλον του Ελληνικού ξεκίνησε με εισροή μεγάλων ποσών στο ταμείο του Δήμου μας! 990 560 Γιάννης Κωνσταντάτος

Το μέλλον του Ελληνικού ξεκίνησε με εισροή μεγάλων ποσών στο ταμείο του Δήμου μας!

Με αφορμή την έκδοση της οικοδομικής άδειας του εμβληματικού πύργου στο Ελληνικό να σημειώσω πως εκτός από τα 33 οικόπεδα που παίρνει ο Δήμος μας για κοινωφελείς, αθλητικούς, πολιτιστικούς και διοικητικούς σκοπούς ( όπως νέο Δημαρχείο, Μέγαρο Ποντίων, κλειστό μπάσκετ κτλ) τους κοινόχρηστου χώρους, το μεγάλο πάρκο και την παραλία σε λίγες μόνο ημέρες εισέρευσαν στο ταμείο μας σχεδόν μισό εκ ευρώ για έκδοση ΤΑΠ, φόρο ΚΗ ψηφίσματος ανέγερσης κτλ.

Είναι μόνο η αρχή, ενός μέρους των κτιρίων που θα οικοδομηθούν εντός των διοικητικών μας ορίων και τα τεράστια ποσά που θα ακολουθήσουν θα αξιοποιηθούν όλα για τους συλλόγους, τα παιδιά και τις ανάγκες της πόλης μας.

Αναλυτικά θα παρουσιάσω σε ειδικό Δημοτικό Συμβούλιο αρχές Σεπτεμβρίου τι πήραμε, που εντός της επένδυσης , πως θα αξιοποιηθούν και φυσικά τι σημαίνει οικονομικά η επένδυση για τον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης που από ” φτωχός συγγενής ” της Νότιας Αθήνας γίνεται πλέον πρωταγωνιστής με το εμβληματικό αυτό έργο που συγκεντρώνει παγκόσμιο ενδιαφέρον και κεντρικό τουριστικό προορισμό.

Για αυτό πολεμήσαμε μόνοι μας ως διοίκηση από το 2014 και η δικαίωση τώρα είναι απόλυτη.

ΥΓ Το Πράσινο που βλέπετε δίπλα στο πύργο και την μαρίνα του Ελληνικού είναι ένα εκ των οικοπέδων που πήραμε για αξιοποίηση.