Το κορυφαίο περιβαλλοντικό γεγονός της χρονιάς… έρχεται στις 23 & 24 Ιανουαρίου με το 2ο Forum του ΣΠΑΥ

Το κορυφαίο περιβαλλοντικό γεγονός της χρονιάς… έρχεται στις 23 & 24 Ιανουαρίου με το 2ο Forum του ΣΠΑΥ 990 560 Γιάννης Κωνσταντάτος

Το κορυφαίο περιβαλλοντικό γεγονός της χρονιάς… έρχεται στις 23 & 24 Ιανουαρίου με το 2ο Forum του ΣΠΑΥ

Ο Υμηττός μας ξανά στο Πανελλαδικό επίκεντρο μέσα από το 2ο Forum του ΣΠΑΥ. Σε ένα διήμερο διαλόγου και προτάσεων διαμορφώνουμε την περιβαλλοντική ατζέντα της επόμενης ημέρας.

7 Υπουργοί, 31 Δήμαρχοι από όλη την Ελλάδα και συνολικά πάνω από 100 καταξιωμένοι και διακεκριμένοι ομιλητές (Γενικοί Γραμματείς Υπουργείων, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων, καθηγητές πανεπιστημίων, εκπρόσωποι εθελοντικών ομάδων κ.α.) συμμετέχουν ενεργά στο κορυφαίο Forum για το περιβάλλον – που γίνεται θεσμός – από τον μεγαλύτερο περιβαντολογικό σύνδεσμο της χώρας Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού με τίτλο «Ο Δεκάλογος Σωτηρίας των Δασών μας – Η επόμενη ημέρα».

Μέσα από 10 θεματικές ενότητες και τραπέζια διαλόγου θα αποτυπώσουμε ιδέες, ανάγκες, προτάσεις και μεθόδους που συμβάλλουν στην προστασία και αναγέννηση των δασών μας. Ενώ επίσης θα παρουσιάσουμε τις καλές πρακτικές και το μοντέλο του ΣΠΑΥ ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα φίλων συναδέλφων Δημάρχων από όλη την Ελλάδα.

Η επίσημη έναρξη θα δοθεί τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου στις 18:00 στο Συνεδριακό – Πολιτιστικό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» στην Αργυρούπολη.

Το μήνυμα είναι σαφές… «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτελεί ουσιαστικό κύτταρο της Πολιτικής Προστασίας για τη διαφύλαξη του δασικού πλούτου της πατρίδας μας. Αυτοδιοίκηση, εργαλεία και εθελοντές είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας»!

Μείνετε συντονισμένοι…

το πρόγραμμα αναλυτικά εδώ:

https://online.anyflip.com/hgxs/mfme/mobile/

Christos Stylianides – Χρήστος Στυλιανίδης Στέλιος Πέτσας Niki Kerameus Giorgos Amiras – Γιώργος Αμυράς Τάκης Θεοδωρικάκος – Takis Theodorikakos Sofia Zacharaki Giorgos Patoulis ΣΠΑΥ Υμηττός