Τιμήσαμε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας!

Τιμήσαμε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας! 990 560 Γιάννης Κωνσταντάτος

Τιμήσαμε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας!

Ημέρα Μνήμης των αγώνων του κινήματος για τα δικαιώματα των γυναικών. Η γυναίκα μάνα, σύντροφος, δημιουργός, εργαζόμενη και ισότιμο μέλος του προβλήματος και των λύσεων μιας κοινωνίας, έχει καθημερινά αμέτρητες αφορμές για να γιορτάζει.

Με μια ξεχωριστή εκδήλωση, ανήμερα της Ημέρας της Γυναίκας, τιμήσαμε την σύγχρονη γυναίκα και τον πολυδιάστατο ρόλο της, αναγνωρίζοντας τη σημαντική της συνεισφορά στην κοινωνία μας και στο Δήμο μας!

Στο κατάμεστο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο “Μίκης Θεοδωράκης” προβλήθηκε ένα σύντομο βίντεο που εστίασε στην εξέχουσα θέση που έχει η γυναίκα στο Δήμο μας και το πως συμβάλλει με την εργασία και την προσφορά της σε καίριους τομείς όπως η καθαριότητα, η κοινωνική υπηρεσία, οι παιδικοί σταθμοί, ο εθελοντισμός, η δασοπροστασία κ.ο.κ.

Στην ίδια εκδήλωση προβλήθηκε και η “Φόνισσα” καθηλώνοντας το κοινό και μεταφέροντας δυνατά κοινωνικά μηνύματα για τη θέση των γυναικών.

Με την ευχή η γυναίκα να γιορτάζει κάθε μέρα και να έχει τη θέση που αξίζει σε κάθε ισότιμο μέλος της κοινωνίας μας, συνεχίζουμε να αναγνωρίζουμε την αξία της.

Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες!