Τιμήσαμε την ιστορία της πόλης μας , τον Δημήτρη Ευσταθιάδη!

Τιμήσαμε την ιστορία της πόλης μας , τον Δημήτρη Ευσταθιάδη! 990 560 Γιάννης Κωνσταντάτος

Τιμήσαμε την ιστορία της πόλης μας , τον Δημήτρη Ευσταθιάδη!

Δήμος που λησμονεί την ιστορία του είναι Δήμος χωρίς μέλλον και εμείς έχουμε αποδείξει ως διοίκηση πως δεν ξεχνάμε αυτούς που πρόσφεραν τα μέγιστα στην πόλη μας!

Ένα σημαντικό κεφάλαιο για την Αργυρούπολη είναι ο Τάκης Ευσταθιάδης και ο Δήμος μας σήμερα τον τίμησε σε μια εκδήλωση που είχε πολύ αγάπη και συγκίνηση.

Για τον Τάκη Ευσταθιάδη θα μπορούσε κανείς να μιλάει για ώρες, για τον άνθρωπο, τον πολιτικό, το Νομάρχη, το Δήμαρχο σε εποχές που η Τοπική Αυτοδιοίκηση είχε τις ιδιαιτερότητες της.

Ένας άνθρωπος με όραμα που κατάφερε να κάνει την Αργυρούπολη, πόλη με ακίνητη περιουσία και που υπερασπίσθηκε κάθε τι.

Ο Τάκης Ευσταθιάδης υπήρξε ένας μεγάλος δάσκαλος τον οποίο προσωπικά μελέτησα πάρα πολύ. Υπήρξε μια σχολή αυτοδιοικητική για όλους μας καθώς στα πρώτα αυτοδιοικητικά μου βήματα εκλέχτηκα μαζί του και με έριξε στα βαθιά κάνοντας με Αντιδήμαρχο παιδείας και Πολιτισμού. στην συνέχεια δημιούργησα την δική μου παράταξη βάζοντας την δική μας σφραγίδα αλλά πάντα με τις αρχές που μάθαμε δίπλα του. Έργο για τον πολίτη, αγάπη για την πόλη μας και τους ανθρώπους της.

Από σήμερα η πλατεία που αναπλάσαμε και φέρει το όνομα του στην Αργυρούπολη έχει και την προτομή του, με τα αποκαλυπτήρια να σηματοδοτούν ότι η ιστορία του Δήμου μας θα παραμένει ζωντανή και αναλλοίωτη. Για να είναι ο Δημήτρης Ευσταθιάδης ένα πρότυπο για όλους.

Θερμές ευχαριστίες στους δεκάδες φίλους που τον τίμησαν σήμερα , στην οικογένεια του και στους ομιλητές μας Αλέκο Παπαδόπουλο, Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, Ηλία Ιορδανίδη και Νίκο Καμάρα για όλα όσα συγκινητικά ανέφεραν.