Τεράστια τιμή: Το βιβλίο μου, Απέναντι στο Πεπρωμένο παράσταση στο Μέγαρο Μουσικής!

Τεράστια τιμή: Το βιβλίο μου, Απέναντι στο Πεπρωμένο παράσταση στο Μέγαρο Μουσικής! 1080 1350 Γιάννης Κωνσταντάτος

Τεράστια τιμή: Το βιβλίο μου, Απέναντι στο Πεπρωμένο παράσταση στο Μέγαρο Μουσικής!

Αποτελεί μέγιστη τιμή για μένα η μεταφορά ενός ακόμα βιβλίου μου στη θεατρική σκηνή του Μεγάρου Μουσικής από τον καταξιωμένο σκηνοθέτη Ιάκωβο Μυλωνά και με μία ομάδα καταξιωμένων ηθοποιών.

Είναι τεράστια η συγκίνηση να βλέπω την ηρωίδα του βιβλίου μου , την Κάκια Φιοραβάντε να παίρνει σάρκα και οστά. Μια υπέροχη, ανυπότακτη γυναίκα που αναμετρήθηκε πολλες φορές με το Πεπρωμένο της στην πραγματική ζωή της που όταν την έμαθα εντυπωσιάστηκα και προσπάθησα να περιγράψω στο δεύτερο βιβλίο μου που κυκλοφόρησε το 2010 και ειναι αφιερωμένο σε εκείνη η οποία πέθανε λίγες μέρες πριν την επίσημη παρουσίαση του βιβλίου.

Μετά τον Αγριάνθρωπο που ανέβηκε στο Μέγαρο το 2022 εύχομαι και το επομενο βιβλίο μου, το Απέναντι στο Πεπρωμένο να σας συγκινήσει και να κερδίσει θετικές κριτικές.

Ευχαριστώ ολόψυχα τον σκηνοθέτη και τους 8 εξαιρετικούς ηθοποιούς που ζωντανεύουν το έργο μου.

Εισιτήρια στο : https://www.ticketservices.gr/…/mmb-apenanti-sto…/

https://ioanniskonstantatos.gr/viografiko/