Σύσκεψη με τις προϊστάμενες των παιδικών σταθμών

Σύσκεψη με τις προϊστάμενες των παιδικών σταθμών

Σύσκεψη με τις προϊστάμενες των παιδικών σταθμών 990 560 Γιάννης Κωνσταντάτος

Σύσκεψη με τις προϊστάμενες των παιδικών σταθμών

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος με τις προϊστάμενες των παιδικών σταθμών παρουσία και του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Μινόπουλου.

Συζητήθηκε ο τρόπος λειτουργίας και εφαρμογής των μέτρων κατά του κορωνοϊού ενώ αποφασίστηκε ότι όλο το προσωπικό των παιδικών σταθμών, πριν την έναρξη λειτουργίας (7 Σεπτεμβρίου) να πραγματοποιήσει τεστ για τον COVID-19.

Επίσης παραδόθηκαν στους υπευθύνους των παιδικών σταθμών, αντισηπτικά, μάσκες και ηλεκτρονικά θερμόμετρα, προκειμένου να ενισχυθούν ακόμα περισσότερο τα μέτρα κατά του κορωνοϊού και να διασφαλιστούν τόσο οι εργαζόμενοι, όσο και τα παιδιά.

Παράλληλα στους χώρους των παιδικών σταθμών εκτός από την καθημερινή καθαριότητα, σε τακτά χρονικά διαστήματα θα πραγματοποιούνται απολυμάνσεις από ειδικευμένα συνεργεία.

Τέλος, όπως κάθε χρονιά, τα τροφεία στους παιδικούς σταθμούς του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης παραμένουν δωρεάν, ενώ όλα τα παιδιά και το προσωπικό θα έχουν ιδιωτική ασφάλεια υγείας για την διάρκεια παραμονής τους εντός των παιδικών σταθμών.