Συνεργασία με το ΕΨΕΠΑ για τους βρεφονηπιακούς μας σταθμούς που αποτελούν πρότυπο λειτουργίας!

Συνεργασία με το ΕΨΕΠΑ για τους βρεφονηπιακούς μας σταθμούς που αποτελούν πρότυπο λειτουργίας! 990 560 Γιάννης Κωνσταντάτος

Συνεργασία με το ΕΨΕΠΑ για τους βρεφονηπιακούς μας σταθμούς που αποτελούν πρότυπο λειτουργίας!

Μια νέα σημαντική συνεργασία που θα ωφελήσει εκπαιδευτικούς και γονείς παιδιών προσχολικής ηλικίας και φυσικά τα ίδια τα παιδιά μας, ξεκίνησε με την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημιακού Εργαστηρίου Ψυχοπαιδαγωγικών Εφαρμογών στην Προσχολική Αγωγή (ΕΨΕΠΑ), του Τμήματος Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής της Διεύθυνσης Κοινωνικής Συνοχής του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης (ΤΠΑΔΕΑ).

Στο Δημαρχείο, είχα την τιμή να υποδεχτώ τη νόμιμο εκπρόσωπο και Διευθύντρια του Πανεπιστημιακού Εργαστηρίου Ε.Ψ.Ε.Π.Α κα Μουσένα Ελένη με την οποία συζητήσαμε για τις δράσεις και το αντικείμενο συνεργασίας στο πλαίσιο του Μνημονίου.

Η παρουσίαση του Παιδαγωγικού Έργου των Παιδικών Σταθμών του Δήμου μας στο ΙΒ’ Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Προσχολικής Αγωγής οδήγησε στην πρόταση συνεργασίας από το ΠΑ.ΔΑ..

Η λειτουργία των παιδικών σταθμών μας που είναι δωρεάν για όλα τα παιδιά αποτελεί πρότυπο και για τον λόγο αυτό προέκυψε η συνεργασία αυτή!