Σοβαρή ζημιά στο Κολυμβητήριο, θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό!

Σοβαρή ζημιά στο Κολυμβητήριο, θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό! 990 560 Γιάννης Κωνσταντάτος

Σοβαρή ζημιά στο Κολυμβητήριο, θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό!

Για μία ακόμα φορά στην θητεία μας καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε σοβαρή κακοτεχνία σε Δημοτική Εγκατάσταση που έγινε στην αρχική κατασκευή της πριν από χρόνια.

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο πριν από 22 χρόνια κτίστηκε πάνω σε σαθρό έδαφος δίχως να γίνει σωστά η επιχωμάτωση και θεμελίωση του με σοβαρές παραλείψεις που δυστυχώς …..αναδυκνύονται τώρα! Αποτέλεσμα περιμετρικά να υποχωρεί μέρος του και να κινδυνεύει μετά από τις τελευταίες χιονοπτώσεις και έντονες βροχοπτώσεις να υποχώρησει ακόμα περισσότερο ενώ το υπόγειο μπάζει νερά.

Κινητοποιηθήκαμε άμεσα και επειδή ο εντοπισμός του μεγέθους της ζημιάς μπορεί να γίνει μόνο με ειδικούς και η αποκατάσταση είναι εξαιρετικά δαπανηρή ζητήσαμε από την Lamda Development να μας βοηθήσει πράγμα που έγινε και ανέλαβε την αποκατάσταση με την επίβλεψη της τεχνικής μας υπηρεσίας αφού έγινε η σχετική μελέτη από ειδική τεχνική ομάδα. Παράλληλα και δική μας μικρή εργολαβία κάνει εργασίες μόνωσης στο κολυμβητήριο ώστε να στεγανοποιηθεί.

Εχθές ενημέρωσα τους γονείς και το ΔΣ της ομάδας ότι χάριν στην εταιρεία και στις δυνατότητες της ( ο Δήμος δεν έχει ούτε ανάλογα συνεργεία ούτε οικονομική δυνατότητα άμεσης αποκατάστασης) το κολυμβητήριο θα επισκευαστεί και ευτυχώς δεν θα κλείσει μέχρι τουλάχιστον την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου. Το γεγονός αυτό είναι πολύ σημαντικό για την προετοιμασία των αθλητών ενώ δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για όλους τους αθλούμενους .

Μία ακόμα μεγάλη πρόκληση που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε στην θητεία μας από χρέη του παρελθόντος και θα το κάνουμε με επιτυχία ώστε να λειτουργεί με ασφάλεια το κολυμβητήριο μας.