Ψηφιακό Άλμα για τον Δήμο μας

Ψηφιακό Άλμα για τον Δήμο μας

Ψηφιακό Άλμα για τον Δήμο μας 990 560 Γιάννης Κωνσταντάτος

Ψηφιακό Άλμα για τον Δήμο μας και την λειτουργία των υπηρεσιών του

Ολοκληρώνοντας μία θητεία που άλλαξε την εικόνα του δήμου μας με παρεμβάσεις και έργα σε όλους τους τομείς της Δημοτικής πολιτικής, ο Δήμος μας προετοίμασε την οργανωτική του δομή ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του μέλλοντος.

Από τις αρχές του Ιουνίου, αμέσως μετά τις δημοτικές εκλογές ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης εφαρμόζει πλήρως την ψηφιακή διαχείριση και διακίνηση εγγράφων , υιοθετώντας το Σύστημα Ηλεκτρονικής Διακίνησης Εγγράφων “ΊΡΙΔΑ” που ανέπτυξε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και υιοθέτησε το Υπουργείο Εσωτερικών, επιταχύνοντας την διεκπεραίωση εγγράφων και μειώνοντας τα διοικητικά βάρη. Κάτι που εξασφαλίσαμε δωρεάν όταν άλλοι δήμοι ακριβοπληρώνουν ανάλογα λογισμικά.

Τα οφέλη για τους πολίτες είναι ήδη ορατά.

Εκτός της μείωσης του κόστους λειτουργίας του Δήμου, τα αιτήματα των Πολιτών χρεώνονται στις αρμόδιες διευθύνσεις εντός 24 ωρών, ενώ κάθε εισερχόμενο έγγραφο τον δήμο μας ψηφιοποιείται πλήρως για λόγους ασφάλειας και φύλαξης.

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης πρωτοπορώντας είναι στην πράξη έτοιμος με πλήρη εφαρμογή Ολοκληρωμένων Συστημάτων Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, επιταχύνοντας τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και απολαμβάνοντας είδη τα θετικά αποτελέσματα, προς όφελος των δημοτών του και της τοπικής κοινωνίας.

Στη φώτο αρχεία και έγγραφα του Δήμου μας όπως τα παραλάβαμε στο υπόγειο του Δήμου στην αρχή της πρώτης μας θητείας και στη 2η πως αρχειοθετήθηκαν μεθοδικά και εν συνεχεία ψηφιοποιήθηκε και ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης που υπέγραψε το σύμφωνο συνεργασίας με την πολεμική αεροπορία.

 

Ψηφιακό Άλμα για τον Δήμο μας

Ψηφιακό Άλμα για τον Δήμο μας