Όταν οι αριθμούν αποκαλύπτουν πως Αναγεννήσαμε τον Δήμο μας!

Όταν οι αριθμούν αποκαλύπτουν πως Αναγεννήσαμε τον Δήμο μας! 750 430 Γιάννης Κωνσταντάτος

Όταν οι αριθμούν αποκαλύπτουν πως Αναγεννήσαμε τον Δήμο μας!

Τις τελευταίες δεκαετίες το Ελληνικό Αργυρούπολη υπήρξε ο φτωχός συγγενής της Νότια Αθήνας αφού εν αντιθέσει με τους άλλους δήμους (Άλιμος, Γλυφάδα) λόγω της ύπαρξης του αεροδρόμιου δεν μπόρεσε να έχει δική του παραλία, μαρίνα και εμπορικές δράσεις στην περιοχή που να του εξασφαλίσουν υψηλά έσοδα τα οποία αναμένουμε μετά την ολοκλήρωση της Επένδυσης.

Παρότι όμως τα έσοδα του δήμου μας είναι περιορισμένα, την περίοδο 2015 – 2021 εξαντλήσαμε κάθε χρηματοδοτική ευκαιρία που μας δινόταν και όπως θα δείτε στον πίνακα, με χρήματα που εξασφαλίσαμε από όλους τους χρηματοδοτικούς φορείς, δώσαμε πνοή και αναγεννήσαμε τον δήμο μας.

Και όλα αυτά μέσα σε μία δύσκολη εξαετία μνημονίων, capital control, και πανδημίας.

Να σημειωθεί δε, ότι η σημερινή δημοτική αρχή δεν βρήκε ούτε μία ώριμη μελέτη από προηγούμενες διοικήσεις, προκειμένου να την εντάξει σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

Παράλληλα διεκδικούμε ακόμα 26 εκ ευρώ για έργα που έχουμε καταθέσει μελέτες ενώ πληρώσαμε προς τρίτους από οφειλές προηγούμενων διοικήσεων περίπου 3 εκατ. ευρώ, τα οποία έλλειψαν από τον δικό μας προϋπολογισμό .

Mε σχέδιο, όραμα και στρατηγικό σχεδιασμό, θα συνεχίσουμε δυναμικά στην ίδια πορεία ώστε ο δήμος μας να καταστεί δήμος πρότυπο σε όλη την Ελλάδα.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Έτσι αναγεννήσαμε τον δήμο μας Με σχέδιο και όραμα συνεχίζουμε τον στρατηγικό σχεδιασμό 27 εκατ. 10ο7 TOVOE 0000 2015 19 εκατ. ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑΜΕ 3 εκατ. #27 εκατ. Έχουμε καταθέσει μελέτες αξίας 27εκατ. αναμένουμε την έγκρισή τους για 20 νέα μεγάλα έργα στην πόλη μας. ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ #19 εκατ. χρηματοδοτήσεων σε έργα που αναγέννησαν την πόλη μας. #3εκατ. εκατ. πληρώσαμε προς τρίτους, για οφειλές προηγούμενων διοικήσεων"