Οι εργασίες καθαρισμών των φρεατίων από τον Δήμο μας ανέδειξαν την ανευθυνότητα κάποιον εργολάβων

Οι εργασίες καθαρισμών των φρεατίων από τον Δήμο μας ανέδειξαν την ανευθυνότητα κάποιον εργολάβων 990 560 Γιάννης Κωνσταντάτος

Οι εργασίες καθαρισμών των φρεατίων από τον Δήμο μας ανέδειξαν την ανευθυνότητα κάποιον εργολάβων

Για αυτό μυρίζουν ορισμένα φρεάτια! Ντροπή… Έρχονται βαριά πρόστιμα!

Σε κάποιες γειτονιές της πόλης μας, ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες που δεν βρέχει, είχαμε καταγγελίες για έντονες δυσοσμίες και είχαμε τα δικαιολογημένα παράπονα σας.

Με την πρωτοβουλία μας να βάλουμε αποφρακτικό μηχάνημα και να πλυθούν όλα τα φρεάτια έχουμε όπως βλέπετε στην φωτογραφία και την απάντηση στο παραπάνω πρόβλημα. Οφείλεται στο ότι κάποιες πολυκατοικίες ( με ευθύνη των εργολάβων τους) σύνδεσαν παράνομα την αποχέτευση τους στους φρεάτια των ομβρίων . Για αυτό και η δυσοσμία.

Τώρα που τα ανοίγουμε όλα, τα αποφράζουμε βρίσκουμε και τις παράνομες συνδέσεις. Στην φωτογραφία η πολυκατοικία έχει γίνει το 1981 και όπως μας είπαν κάτοικοι το καλοκαίρι εδώ και δεκαετίες είχαν έντονη δυσοσμία .

Το απαράδεκτο αυτό φαινόμενο κατά της δημόσιας υγείας που γίνεται εδώ και δεκαετίες τελειώνει αφού θα τα ανακαλύψουμε όλα και θα υπάρξουν ποινικές και οικονομικές κυρώσεις προς όλους όσους παίζουν με την υγεία μας. Ορισμένοι για λίγο κέρδος δεν έχουν τον Θεό τους.

Εννοείται ότι άμεσα όλοι όσοι εντοπιστούν θα συνδεθούν με τις αποχετεύσεις τους έστω και μετά από δεκαετίες.