Ο Δήμος μας συμμετείχε στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Ο Δήμος μας συμμετείχε στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών 990 560 Γιάννης Κωνσταντάτος

Ο Δήμος μας συμμετείχε στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Στο πλαίσιο του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών που διεξήχθη στο Ζάππειο Μέγαρο είχα τη τιμή να προσκληθώ και για πρώτη φορά να συμμετάσχει ο Δήμος μας στο κορυφαίο αυτό Φόρουμ.
Στα πλαίσια αυτά, συζήτησα με τον δημοσιογράφο Χρήστο Κώνστα τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει η πόλη μας στα επόμενα χρόνια αναφορικά με την επένδυση στο Ελληνικό, τα οφέλη της και τις διεκδικήσεις μας, ως ο δήμος που υποδέχεται την μεγαλύτερη επένδυση αστικής ανάπλασης που έγινε ποτέ στην Ελλάδα.
Η ανέγερση του Παγκόσμιου Μεγάρου Ποντιακού Ελληνισμού Σουρμένων μέσα στο πρ. Αεροδρόμιο του Ελληνικού, είναι για εμάς ένας από τους πρωταρχικούς μας στόχους, ενώ ξεκαθάρισα ότι η πρόσβαση στο Μητροπολιτικό Πάρκο των 2.000 χιλιάδων στρεμμάτων και στην παραλία θα είναι για όλους ελεύθερη.
Τόνισα δε, πως οφείλουν όλοι να καταλάβουν, ότι, όταν κάποιος πηγαίνει σε μια περιοχή, έχει χρέος να σεβαστεί τους κατοίκους, την παράδοση, την ιστορία, την ίδια την ποιότητα ζωής, διότι εμείς είμαστε που υπηρετούμε τους ανθρώπους μας, είτε αυτούς που ήδη μένουν, είτε αυτούς που πρόκειται να μείνουν στην πόλη μας.
Στηρίξαμε και στηρίζουμε την επένδυση με μεγάλους αγώνες και θυσίες ως Δήμος, πάντα με προϋποθέσεις για το καλό των δημοτών μας, ώστε το Ελληνικό να γίνει η Πρωτεύουσα των Επενδύσεων με κοινωνικό πρόσημο προς όφελος όλων.