Νίκη της Δημοκρατίας – Νίκη της Αυτοδιοίκησης – Νίκη της Ενωμένης Πόλης

Νίκη της Δημοκρατίας – Νίκη της Αυτοδιοίκησης – Νίκη της Ενωμένης Πόλης 990 560 Γιάννης Κωνσταντάτος

Νίκη της Δημοκρατίας – Νίκη της Αυτοδιοίκησης – Νίκη της Ενωμένης Πόλης

Το 4ο Διήμερο Συνέδριο μας ολοκληρώθηκε σε κλίμα συγκίνησης. 1117 ταμειακώς εντάξει μέλη μας εξέλεξαν από 104 υποψήφιους την νέα Κεντρική Επιτροπή μας. 89 ομιλητές τοποθετήθηκαν στις θεματικές μας ομιλίες από τις οποίες κέρδισε η πόλη και η Αυτοδιοίκηση. Να σημειωθεί πως χιλιάδες παρακολούθησαν διαδικτυακά τις εργασίες μας όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο παρακάτω από το live streaming που έγινε.

Ήταν εντυπωσιακή και συγκινητική η ανταπόκριση, η προσέλευση και η συμμετοχή των εκατοντάδων συμπολιτών μας στις εργασίες μας που είναι πρωτοποριακές στην Αυτοδιοίκηση.

Οι δεσμοί που δένουν την “Ενωμένη Πόλη με την τοπική κοινωνία του Ελληνικού και της Αργυρούπολης, αποδείχτηκε πως είναι πολύ ισχυροί και διαρκείς αφού η αναγκαστική διετής παύση σε δημόσιες εκδηλώσεις που επέβαλε η πανδημία του κορωνοϊού δεν τους επηρέασε! Αντιθέτως τους ενίσχυσε, τους δυνάμωσε και τους σφυριλάτησε υπό δύσκολες συνθήκες.

Η “Ενωμένη Πόλη” είστε όλοι εσείς! Εσείς που μας πιστέψατε όταν ήμασταν στα σπάργανα, εσείς που μας εμπιστευτήκατε και γίνατε ένα μαζί μας! Εσείς που μας δώσατε δύο φορές την επιβράβευση ότι οι επιλογές και η διοίκηση μας είναι στο σωστό δρόμο! Νέες προκλήσεις έχουμε μπροστά μας, νέους αγώνες και κύριο στόχο να επιτύχουμε ως κοινωνία. Επιθυμούμε να γίνουμε η αλλαγή για την κοινωνία μέσα από τις δυνάμεις των συμπολιτών μας!

Είμαστε γεννημένοι για τα δύσκολα, είμαστε γεννημένοι για τις προκλήσεις, είμαστε έτοιμοι για νέες επιτυχίες!Συνεχίζουμε όλοι μαζί, ενωμένοι για να πετύχουμε ακόμη περισσότερα για τους συμπολίτες μας!