Μια ιστορική ημέρα τα Εγκαίνια της έδρας του Φορέα Διαχείρισης Ελληνικού

Μια ιστορική ημέρα τα Εγκαίνια της έδρας του Φορέα Διαχείρισης Ελληνικού 990 560 Γιάννης Κωνσταντάτος

Μια ιστορική ημέρα τα Εγκαίνια της έδρας του Φορέα Διαχείρισης Ελληνικού

Με μια συμβολική και συγκινητική εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έδρας του Φορέα Διαχείρισης Κοινοχρήστων Χώρων του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού – Αγίου Κοσμά παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γλυφάδας, Ελληνικού, Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κ. Αντωνίου, του εκπροσώπου του Πρωθυπουργού και Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίοςμετέφερετο μήνυμα του Πρωθυπουργού για την στήριξητουστον Φορέα, του Γενικού Γραμματέα Εσωτερικών και Οργάνωσης του Υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλη Σταυριανουδάκη, του Εκπροσώπου του Προέδρου ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Στέφανου Ξεκαλάκη, του Βουλευτή ΝΔ Μπάμπη Παπαδημητρίου, του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, του Εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Τάσου Γαϊτάνη, του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα, Εκπροσώπων Κομμάτων, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και φορέων της περιοχής.

Ο Φορέας, μετά την έγκριση των οικονομικών του στοιχείων και της λειτουργίας του – έχοντας πλέον και τις πρώτες του εγκεκριμένες δαπάνες από το υπουργείο εσωτερικών –είναι έτοιμος να ξεκινήσει το σκοπό του επίσημα που δεν είναι άλλος από τη διαχείριση Κοινοχρήστων Χώρων του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού – Αγίου Κοσμά.

Από το Σεπτέμβριο μια σειρά από πρωτοβουλίες θα δρομολογηθούν και στόχος μας είναι η ομαλή συνύπαρξη με τους επενδυτές αλλά και η διαχείριση όλων όσων θα γίνουν εντός του Μητροπολιτικού Πάρκου, σύμφωνα πάντα με όσα ορίζει ο νόμος και ο σκοπός λειτουργίας του Φορέα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόλη την υπονόμευση που δέχτηκε ο Φορέας, τις καθυστερήσεις από πολέμιους του, εντούτοις συνεχίζει με το θεσμικό και νομικό του πλαίσιο με την πλήρη στήριξη της πολιτείας και των επενδυτών και το επόμενο διάστημα θα ξεδιπλώσει τις πολιτικές του εντός του Μητροπολιτικού Χώρου.

Προς αποφυγή κάθε παρεξηγήσεως σημειώνουμε πως ο,τιδήποτε άλλο ανακοινώνετε – που είναι εκτός νόμου και διαδικασιών του Φορέα και του Μητροπολιτικού Πόλου Αγίου Κοσμά – αποτελεί γραφικές αναφορές και αναρτήσεις.

Καλή μας αρχή!