Μεγάλη μέρα για τον αθλητισμό της πόλης μας – Αποκτάμε το 3ο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ μας

Μεγάλη μέρα για τον αθλητισμό της πόλης μας – Αποκτάμε το 3ο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ μας 990 560 Γιάννης Κωνσταντάτος

Μεγάλη μέρα για τον αθλητισμό της πόλης μας – Αποκτάμε το 3ο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ μας

Θα αναρωτιέστε… Μα, είναι δυνατόν… θα αποκτήσει η πόλη μας νέο κλειστό γήπεδο μπάσκετ σε δύο μόλις μήνες και δίχως να δαπανήσουμε ένα ευρώ;

Κι όμως είναι!!! Η πόλη μας όχι μόνο θα αποκτήσει το 3ο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ – προπονητήριο αλλά θα έχει και το πιο επαγγελματικό δάπεδο που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη. (Το δάπεδο αυτό είχε τοποθετηθεί για τις ανάγκες της dream team στους Ολυμπιακούς Αγώνες).

Αυτή τη στιγμή, το κλειστό βρίσκεται στον Άγιο Κοσμά και μετά τη σύμφωνη γνώμη της Lamda Development και την κατά πλειοψηφία αποδοχή από το Δημοτικό μας Συμβούλιο (αν είναι δυνατόν η αντιπολίτευση της μιζέριας δεν το ψήφισε) θα μεταφερθεί σε ένα δίμηνο από σήμερα, σε οικόπεδο (στο ΚΦ2.2) που έλαβε ο Δήμος μας εντός του αεροδρομίου. όλα αυτά μέσα από την πετυχημένη διαπραγμάτευση της διοίκησης μας που γνωρίζει πως να φέρνει μεγάλα έργα και αποτελέσματα.

Το γήπεδο θα αποσυναρμολογηθεί, θα συντηρηθεί και θα τοποθετηθεί εκ νέου με δαπάνη που αγγίζει τις 200.000 ευρώ και την οποία έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου ο επενδυτής.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι «μπαλόνι» με διάρκεια ζωής λίγα χρόνια, όπως είναι η τελευταία μόδα, ούτε και μια πρόχειρη κατασκευή, αλλά ένα υπερσύγχρονο προπονητήριο που θα το έχει για πολλές δεκαετίες ο Δήμος μας με αποδυτήρια και όλες τις σύγχρονες υποδομές. Με τον τρόπο αυτό λύνεται ένα τεράστιο πρόβλημα για τις ομάδες της πόλης μας και όχι μόνο.

Ευχαριστώ προσωπικά τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Lamda Development Οδυσσέα Αθανασίου, γιατί εμπράκτως για μια ακόμη φορά – παρά τα όσα εμετικά ακούστηκαν στο ΔΣ από την αντιπολίτευση – στέκεται στο πλευρό του Δήμου μας αλλά και τους συλλόγους της πόλης μας που εχθες έδωσαν το παρόν στο δημοτικό συμβούλιο και μας εμπιστεύονται .

Συνεχίζουμε δυναμικά την Αναγέννηση του Δήμου μας!