Με νέα αυτοδιοικητική πνοή το Συμβούλιο του Φορέα Διαχείρισης του Ελληνικού

Με νέα αυτοδιοικητική πνοή το Συμβούλιο του Φορέα Διαχείρισης του Ελληνικού 990 560 Γιάννης Κωνσταντάτος

Με νέα αυτοδιοικητική πνοή το Συμβούλιο του Φορέα Διαχείρισης του Ελληνικού

Με την έναρξη της επένδυσης ενεργοποιείτε πλέον και επίσημα η λειτουργία του Φορέα Διαχείρισης Κοινοχρήστων του Ελληνικού που συνεδρίασε σήμερα με την νέα σύνθεση του Διοικητικού συμβουλίου του στο οποίο μετέχουν με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη οι εξαιρετικοί συνάδελφοι δήμαρχοι των όμορων Δήμων Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος και Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος.

Η συμμετοχή τους είναι κρίσιμη και πολύτιμη για εμάς γιατί μεταφέρουν πολύτιμη τεχνογνωσία και καλές πρακτικές από τις ήδη πετυχημένες στους Δήμους τους επενδύσεις στις οποίες πρωτοστατούν οι δύο συνάδελφοι.

Ενωμένοι θα πετύχουμε πολύ περισσότερα για το έργο στο Ελληνικό το οποίο θα αποτελέσει πρότυπο αστικής ανάπλασης για όλη την Ελλάδα.

Στο σημερινό συμβούλιο συζητήθηκε ο προϋπολογισμός των 300 χιλιάδων ευρώ που μας ενέκρινε και επιχορηγεί το υπουργείο οικονομικών, τα εγκαίνια των γραφείων μας των Σεπτέμβριο και τέλος τα ζητήματα διαχείρισης απορριμμάτων εντός της επένδυσης και άλλα θέματα που σύντομα θα συζητηθούν με τον επενδυτή.

Καλό μας ξεκίνημα.