Καλορίζικο το Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού! Πολιτισμός, παιδεία, τέχνες και γράμματα βρίσκουν τη στέγη τους στο Ελληνικό

Καλορίζικο το Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού! Πολιτισμός, παιδεία, τέχνες και γράμματα βρίσκουν τη στέγη τους στο Ελληνικό 990 560 Γιάννης Κωνσταντάτος

Καλορίζικο το Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού! Πολιτισμός, παιδεία, τέχνες και γράμματα βρίσκουν τη στέγη τους στο Ελληνικό

Μέσα σε βαθειά συγκίνηση, παρουσία της Παγκόσμιας αναγνωρισμένης Ελληνίδας και Ακαδημαϊκού Ελένης Γλύκατζη Αρβελέρ, εκατοντάδων Ελληνικιωτων που πλημμύρισαν μεσα και εξω την Αίθουσα, του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη, της π. Περιφερειάρχη Ρένας Δούρου, πλήθους εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου και του ιερού κλήρου, παραδώσαμε επίσημα την αίθουσα – πολυχώρο πολιτισμού, τέχνης και γραμμάτων.

Την πολιτιστική αίθουσα «Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ».

Ένα μεγάλο έργο που είχαμε δεσμευτεί προεκλογικά και το υλοποιήσαμε αποδίδοντας στους συμπολίτες μας έναν ακόμη χώρο πολιτισμού, ιδιόκτητο και σύγχρονο.

Ιδιαίτερα συγκινητική η στιγμή όταν ανέβηκε η παιδική χορωδία της Αγίας Βαρβάρας με την οποία δάκρυσε η κυρία Αρβελέρ αλλά και η σπουδαία χορωδία του Δήμου μας.

Ήταν ένα έργο πάρα πολύ δύσκολο τεχνικά, το οποίο διακόπηκε μέσα στην πανδημία, με πολλές αντιξοότητες που αντιμετωπίσαμε, γι’ αυτό ευχαριστώ όλους τους συντελεστές και είμαστε πολύ υπερήφανοι που ότι δεσμευτήκαμε προεκλογικά, καταφέραμε και το υλοποιήσαμε.

Ένα έργο που ξεκινήσαμε από το μηδέν και εξήγησα αναλυτικά εχθες στον κόσμο το τι περάσαμε για να υλοποιηθεί αφού η διαφορά ανάμεσα σ αυτόν που έχει ιδέες και σε αυτόν που κάνει τις ιδέες έργα είναι ο μόχθος και κόπος!

Καλορίζικη!