Η δύναμη μας, οι άνθρωποι μας – Κοπή πίτας της Ενωμένης Πόλης παρουσία 800 και πλέον μελών της

Η δύναμη μας, οι άνθρωποι μας – Κοπή πίτας της Ενωμένης Πόλης παρουσία 800 και πλέον μελών της 990 560 Γιάννης Κωνσταντάτος

Η δύναμη μας, οι άνθρωποι μας – Κοπή πίτας της Ενωμένης Πόλης παρουσία 800 και πλέον μελών της

Με τη συγκινητική παρουσία 800 μελών και φίλων της Δημοτικής Παράταξης μας Ενωμένη Πόλη στο Posidonio , κόψαμε την πίτα μας και ανταλλάξαμε ευχές με πολύ κέφι και χορό.

Η μεγάλη δημοκρατική προοδευτική παράταξη του Ελληνικού και της Αργυρούπολης που παραδίδει μαθήματα αυτοδιοίκησης και οργάνωσης, η Ενωμένη Πόλη συμπλήρωσε 10 χρόνια στο τιμόνι της διοίκησης του Δήμου με μεγάλες τομές και παρεμβάσεις και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία , συνεχίζοντας δυναμικά τα μεγάλα έργα που Αναγεννούν την πόλη μας.

Όσοι ήταν κοντά μας στο ξεκίνημα, το 2013, παραμένουν και έρχονται κι άλλοι για να ζήσουμε όσα ασταμάτητα καθημερινά δουλεύουμε και προετοιμάζουμε, δημιουργώντας συνθήκες με ποιότητα ζωής για τους συμπολίτες μας.

Η Ενωμένη Πόλη αναγνωρίζει και τιμά κάθε χρονιά πρόσωπα με πολυετή προσφορά και πορεία στην παράταξη και στα κοινά και έτσι βραβεύσαμε την Ελένη Κορίλλη, την Ηρώ Κατσαρού, τον Χρήστο Κανελλίδη και το Γιώργο Ράμμο.

Θερμά συγχαρητήρια στην νέα Πολιτική Γραμματεία και την κεντρική επιτροπή της παράταξης για την άψογη διοργάνωση και ιδιαίτερα στην Γραμματέα Άρτεμις Φαρμάκη.

Ευχαριστώ από καρδιάς και την οικογένειά μου

Η Ενωμένη Πόλη συνεχίζει και προχωρά δυναμικά για το 5ο Συνέδριο της τον προσεχή Οκτώβριο δηλώνοντας σταθερά μπροστά στις προκλήσεις της καθημερινότητας στο Δήμο, στον Υμηττό και όπου απαιτηθεί έχοντας ως όπλο την αγάπη σας που είναι πάντα η δύναμη μας!