Η αναγνώριση του έργου του ΣΠΑΥ για τον Υμηττό από Ακαδημαϊκούς μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά για την προστασία του και την αναγέννησή του – Επιστολή του Σωματείου «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ – ΣΠΥΡΟΣ ΛΕΚΚΑΣ»

Η αναγνώριση του έργου του ΣΠΑΥ για τον Υμηττό από Ακαδημαϊκούς μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά για την προστασία του και την αναγέννησή του – Επιστολή του Σωματείου «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ – ΣΠΥΡΟΣ ΛΕΚΚΑΣ» 990 560 Γιάννης Κωνσταντάτος

Η αναγνώριση του έργου του ΣΠΑΥ για τον Υμηττό από Ακαδημαϊκούς μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά για την προστασία του και την αναγέννησή του – Επιστολή του Σωματείου «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ – ΣΠΥΡΟΣ ΛΕΚΚΑΣ»

Επιστολή του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ – ΣΠΥΡΟΣ ΛΕΚΚΑΣ» με αφορμή την επανεκλογή μου στο τιμόνι του ΣΠΑΥ για άλλα δύο χρόνια.

Ακολουθεί η επιστολή:

Αγαπητέ κ. Κωνσταντάτο,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ – ΣΠΥΡΟΣ ΛΕΚΚΑΣ», σας εκφράζει τα θερμά συγχαρητήριά του για την επανεκλογή σας ως Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του «Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού». Η επανεκλογή σας αποτελεί επιστέγασμα των προσπαθειών σας και αναγνώριση του σημαντικού έργου που έχετε επιτελέσει μέχρι σήμερα. Σας ευχόμαστε υγεία και δύναμη, ώστε συνεχίσετε με επιτυχία την προσπάθεια για την προστασία και αναγέννηση του Υμηττού.

Στην προσπάθεια σας αυτή θα μας βρείτε αρωγούς. Όπως είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε σε ειδική ενημερωτική εκδήλωση στις 29 Σεπτεμβρίου 2021 στο ανοικτό θέατρο Δεξαμενής του Κορωπίου – στην οποία παραβρέθηκαν στελέχη του συνδέσμου σας – το Σωματείο μας ανέλαβε την πρωτοβουλία για την ίδρυση ενός Περιβαλλοντικού και Πολιτιστικού Μουσείου για τον Υμηττό με την ονομασία «Μουσείο Υμηττού – Σπύρος Λέκκας». Η ίδρυση του Μουσείου έχει ως σκοπό να προβάλει και να ενισχύσει την οικολογική και κοινωνική αξία και ρόλο του όρους Υμηττού και να συμβάλει στην γενικότερη προσπάθεια για την ορθή διαχείριση και προστασία του. Στην προσπάθειά μας έχουμε συμπαραστάτες:  τον Δήμο Κρωπίας, το Τμήμα Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου.

Σύντομα θα επιδιώξουμε να έχουμε μια συνάντηση μαζί σας, ώστε να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για την πρωτοβουλία μας και τις μέχρι σήμερα ενέργειές μας.Προσβλέποντας σε μια εποικοδομητική συνεργασία,

Με εκτίμηση, 

Η Πρόεδρος                                                                                            Η Γραμματέας

Αλεξάνδρα Ζαμπετάκη-Λέκκα                                                            Αγγελική Γκίκα    

Προεπισκόπηση εικόνας