Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα με την υλοποίηση μιας ακόμα εξαγγελίας μας για τον Υμηττό

Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα με την υλοποίηση μιας ακόμα εξαγγελίας μας για τον Υμηττό 990 560 Γιάννης Κωνσταντάτος

Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα με την υλοποίηση μιας ακόμα εξαγγελίας μας για τον Υμηττό

Σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης εγκαινιάσαμε σήμερα τα πρώτα 15 χλμ. του μονοπατιού με την κωδική ονομασία «Καισαριανή Trail» στην καρδιά του δάσους της Καισαριανής, αποτελώντας την αρχή του περίφημου «ΥΜΗΤΤΟΣ TRAIL», ενός υπέροχου μονοπατιού που αξίζει να εξερευνήσετε!

Σήμερα ήταν μια μεγάλη γιορτή καθώς η βασική εξαγγελία μας και το όραμά μας υλοποιείται, ένα εμβληματικό έργο στον χώρο του φυσιολατρικού τουρισμού που φιλοδοξεί να καταστήσει τον Υμηττό επίκεντρο της περιαστικής πεζοπορίας και ποδηλασίας, με τον Υμηττό μας να γίνεται ακόμη πιο προσιτός στους πολίτες του Λεκανοπεδίου και όχι μόνο με τα 100 χιλιόμετρα συνολικά μονοπατιών που θα παραδώσουμε το επόμενο διάστημα.

Η πιο ευτυχής παρουσία ήταν αυτή των παιδιών μας, των μαθητών Γυμνασίων της Καισαριανής που στα πρόσωπά τους αντιπροσωπεύεται όλη η νέα γενιά που θα αγαπήσει και θα προστατεύσει τον Υμηττό μας.

Η παρουσία των τριών Ολυμπιονικών μας, του Λευτέρη Πετρούνια, του Παναγιώτη Μάντη και του Παύλου Καγιαλή, που είναι και πρότυπα για όλους μας, συμβολίζει ότι αν δεν αγωνιστείς και δεν παλέψεις, δεν αποκτάς μετάλλια.

Παρόντες τη σημαντική αυτή ημέρα ήταν επίσης ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Αμυράς, ο Δήμαρχος Καισαριανής Χρήστος Βοσκόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του ΣΠΑΥ και Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας, ο Δήμαρχος Κρωπίας Δημήτρης Κιούσης, η Δασάρχης Πεντέλης κ. Κύρκου, ο Πρόεδρος Περιπατητικής Ομάδας Υμηττού & Αντιδήμαρχος Καισαριανής Μάνος Κιτσέλλης, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων που δραστηριοποιούνται στον Υμηττό.

Καλορίζικο το μονοπάτι μας! Χαρείτε και αγαπήστε τον Υμηττό μας με τα μοναδικά του μνημεία και τις σπάνιες ομορφιές του!