Εμείς μιλάμε με το έργο μας

Εμείς μιλάμε με το έργο μας

Εμείς μιλάμε με το έργο μας 990 560 Γιάννης Κωνσταντάτος

Εμείς μιλάμε με το έργο μας

Λίγες μέρες πριν τις εκλογές επειδή έχουν εμφανιστεί “ψευτοΘόδωροι “, συκοφάντες και διάφοροι αλεξιπτωτιστές που παρουσιάζουν το μαύρο άσπρο για την θητεία μας ώστε να σας αποπροσανατολίσουν πως δήθεν δεν έγινε απολύτως τίποτα, εμείς ως απάντηση απλά θα κοινοποιούμε κάθε μέρα και ένα από τα μεγάλα έργα που έγιναν επί των ημερών μας.

Σήμερα κοινοποιώ το βίντεο με ένα από τα σπουδαιότερα έργα μας αυτό της ανακατασκευής και ανακαίνισης 28 παιδικών χαρών που πρώτοι πιστοποίησαμε στη χώρα και όμως δεχτήκαμε ανελέητο πόλεμο συκοφάντησης από αυτούς που μας τις παρέδωσαν ρημαγμένες και επικίνδυνες για τα παιδιά μας.

Γιατί εμείς μιλάμε με το έργο μας.

Γιάννης Κωνσταντάτος

27 Μαρτίου 2018 ·

Πήραμε το Σήμα για 28 Πιστοποιημένες Παιδικές χαρές από το Υπουργείο Εσωτερικών .

Ένα τεράστιο έργο που έγινε δίχως να επιβαρύνουμε το Δημοτικό Ταμείο!

To 2014 παραλάβαμε σάπιες και εγκαταλελειμμένες το σύνολο των παιδικών μας χαρών. 3 χρόνια μετά όχι μόνο τις ανακαινίσαμε και είναι πλέον παιδικές χαρές πρότυπο αλλά ίσως είμαστε και από τους λίγους δήμους της χώρας που λάβαμε το σχετικό σήμα πιστοποίησης από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Άξιο αναφοράς είναι πως δεν επιβαρύναμε τους πολίτες μας και το δημοτικό ταμείο αφού σχεδόν το κόστος ανακατασκευής τους καλύφθηκε από 42 εταιρείες χορηγούς και ένα μικρό μέρος από την Περιφέρεια !

Έργο τεράστια οικονομικής αξίας αλλά και ασφάλειας για τα παιδιά μας.

Αναγεννούμε την πόλη μας καθημερινά με έργα ουσίας γιατί……Εμείς Μπορούμε