Εκατοντάδες επιστολές τοίχο Ηρώων '21

Εκατοντάδες επιστολές από όλη την Ελλάδα για τον τοίχο των Ηρώων του ’21

Εκατοντάδες επιστολές από όλη την Ελλάδα για τον τοίχο των Ηρώων του ’21 990 560 Γιάννης Κωνσταντάτος

Εκατοντάδες επιστολές από όλη την Ελλάδα για τον τοίχο των Ηρώων του ’21

Έχω δεχτεί εκατοντάδες επιστολές από όλη την Ελλάδα, με αφορμή τον τοίχο των Ηρώων του ‘21, από ανθρώπους που δηλώνουν την συμπαράσταση και τη στήριξή τους, αναγνωρίζοντας τον σκοπό μας, ως απάντηση στις μικρές μειοψηφίες που προσπαθούν να βεβηλώσουν το μνημείο και να αμαυρώσουν την ιστορία μας.

Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για τα καλά σας λόγια και την συμπαράστασή σας.

 

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε ΚΥΡΙΕ Κωνσταντάτε,

 ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την κίνησή σας να φτιαχτούν οι μορφές των ηρώων του 1821 στην περιοχή της αρμοδιότητάς σας!!!

 Σας ευχαριστούμε γιατί μας εκφράζετε! Μπορεί στο δήμο σας να μην ανήκουμε, αλλά το κομμάτιασμα είναι αυτό που φέρνει τα επαχθέστερα αποτελέσματα. Γι’ αυτό αισθανόμαστε κάτοικοι και του δικού σας δήμου, καθώς εσείς όπως κι εμείς είμαστε απόγονοι των ηρώων αυτών και καλούμαστε να διαφυλάξουμε τα ιδανικά για τα οποία πολέμησαν.

 Είδαμε ότι ανθέλληνες πήγαν και βανδάλισαν τις προσωπογραφίες! Κρίμα για τους ίδιους! Έστω και για λίγο ήρθαν αντιμέτωποι κατά πρόσωπο με το φόβο που τους προκαλεί ο ηρωισμός τους, όπως άλλοτε οι Τούρκοι! Κι ακόμα κι αν οι Τούρκοι νικούσαν τις μάχες είτε αριθμητικά υπέρτεροι, είτε με προδοσία και μπαμπεσιά, τελικά το έργο της ελληνικής ελευθερίας ευοδωνόταν! Έτσι κι αυτοί στα μουλωχτά, με μπαμπεσιά μπορεί να τους “εξαφάνισαν”, αλλά ελπίζουμε ότι το έργο της “μη λησμονιάς” συντελείται στον υπόλοιπο ελληνικό λαό  (είτε είναι, είτε αισθάνεται ελληνικός). Και έχετε μέρος στον ηρωισμό τους α) και γιατί δεν τους ξεχνάτε, β) και γιατί τους προβάλλετε και γ) γιατί δέχεστε απειλές για την κίνηση προβολής τους!

 Επί τη ευκαιρία να σας ΣΥΓΧΑΡΩ επίσης ΘΕΡΜΑ και για την κίνησή σας (που αν θυμάμαι καλά εκεί πιο απροκάλυπτα το ίδιο το κράτος σας εμπόδισε) για τη διανομή του Αγίου Φωτός το περασμένο Πάσχα! Μπορεί να προσπαθούν να σας σβήσουν, αλλά όσο το προσπαθούν εσείς γίνεστε Φάρος για εμάς που ατενίζουμε στο πρόσωπό σας, όπως φαίνεται από τις πρωτοβουλίες σας, ένα γνήσιο συμπατριώτη μας που κοιτάζει να σταθεί δίπλα στους συμπολίτες του και να τους υπηρετήσει στις ζωτικές τους ανάγκες.

 Γράφω αυτά τα λόγια καθηκόντως για να εκφράσω όντως τα συγχαρητήριά μου, κυριολεκτικά και σε όλη τους την έκταση, αλλά και για να γνωρίζετε ότι πέραν από τις απειλές που διαλαλούν τα ΜΜΕ υπάρχουν περισσότερες επευφημίες που δεν εκφράζονται ούτε κατ’ ιδίαν για να έχετε κι εσείς μια απευθείας σφυγμομέτρηση της κοινής γνώμης!

 Και πάλι σας ευχαριστούμε!

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο σας, συνεχίζοντας στην ίδια γραμμή που έχετε χαράξει, με υγεία και πρόοδο για εσάς, την οικογένειά σας, τους συνεργάτες σας και τους συμπολίτες σας!