Δύο ακόμα βραβεία για το Δήμο μας στα Bravo Sustainability dialogue & awards 2022

Δύο ακόμα βραβεία για το Δήμο μας στα Bravo Sustainability dialogue & awards 2022 990 560 Γιάννης Κωνσταντάτος

Δύο ακόμα βραβεία για το Δήμο μας στα Bravo Sustainability dialogue & awards 2022

Άλλα δύο βραβεία προστέθηκαν στις διακρίσεις που ο Δήμος μας αποσπά σε πρωτοβουλίες και δράσεις για τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας της ζωής των δημοτών μας. Στα Bravo Sustainability dialogue & awards 2022 που διοργανώθηκαν φέτος στο κτίριο της Παλαιάς Βουλής, ο Δήμος μας διακρίθηκε διπλά, αποσπώντας δύο χρυσά βραβεία.

Με πολλή υπερηφάνεια και χαρά παρέλαβα τις διακρίσεις που απέσπασε ο Δήμος και φέτος αποδεικνύοντας ότι οι κόποι, οι δράσεις και οι πρωτοβουλίες επιβραβεύονται. Τα βραβεία αυτά κερδήθηκαν χάρη στην ψηφοφορία του κοινού και αυτό μας γεμίζει με ακόμη περισσότερη ευθύνη για να συνεχίζουμε τις υπηρεσίες και τις δράσεις που προασπίζουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Ευχαριστώ θερμά όλους, τη δημοτική μας ομάδα, τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες μας καθώς και τους συμπολίτες μας που ξεχώρισαν το Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης στις υψηλότερες θέσεις, ανάμεσα σε δεκάδες υποψηφιότητες.

Στην κατηγορία «Bravo Governance» ξεχώρισε το «Κέντρο Διαχείρισης Κρίσεων του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης» αποσπώντας το χρυσό βραβείο. Το Κέντρο Διαχείρισης Κρίσεων της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης έχει ως αποστολή τη μελέτη, το σχεδιασμό, την οργάνωση και το συντονισμό δράσης για την εκτίμηση κινδύνου, την πρόληψη, ετοιμότητα, ενημέρωση και αντιμετώπιση των φυσικών και λοιπών καταστροφών ή καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, το συντονισμό των δράσεων αποκατάστασης, τον έλεγχο της εφαρμογής των ανωτέρω, καθώς και την ενημέρωση του κοινού για τα ζητήματα αυτά.

Στην κατηγορία «Bravo Society» διακρίθηκε με το χρυσό βραβείο η «Προαγωγή της Ψυχικής και Σωματικής Υγείας των Γυναικών του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης». Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης έχοντας ως προτεραιότητα την πρόληψη της υγείας των γυναικών της πόλης, εφαρμόζει προγράμματα προληπτικού χαρακτήρα εδώ και πολλά χρόνια που στόχο έχουν πρωτίστως τη προαγωγή, τη προστασία καθώς και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας σε τοπικό επίπεδο.

Την αντιπροσωπεία του Δήμου αποτέλεσαν ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κρητικός, ο Γενικός Γραμματέας Αντώνης Αντωνόπουλος, η υπεύθυνη βραβείων Ελίνα Πέππα.