Αθάνατοι οι ήρωες μας

Αθάνατοι οι ήρωες μας 990 560 Γιάννης Κωνσταντάτος

Αθάνατοι οι ήρωες μας

Επιμνημόσυνη δέηση τελέσθηκε το απόγευμα της 22ης Ιουλίου στη μνήμη των πεσόντων Αρχιπυροσβεστών Μαλούκου Δημητρίου και Μαυραειδή Θεμιστοκλή, του Πυροσβέστη Διαβολή Αλέξανδρου και του Εθελοντή Πυροσβέστη Καραμολέγκου Δημητρίου, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους κατά την διάρκεια κατάσβεσης της μεγάλης δασικής πυρκαγιάς του Υμηττού στις 22 Ιουλίου 1998.

Η Τελετή πραγματοποιήθηκε στο μνημείο που έχει ανεγερθεί εις μνήμην των τεσσάρων ηρώων, από τον Αρχιμανδρίτη π. Ειρηναίο Παναγιωτόπουλο.

Την επιμνημόσυνη δέηση τίμησαν με την παρουσία τους, οι οικογένειες και συγγενείς των πεσόντων, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλης Παπαγεωργίου, εκ μέρους του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος ο Υποστράτηγος κ. Ιωάννης Σταμούλης, αξιωματικοί, ενώσεις και φορείς του Πυροσβεστικού Σώματος, οι Βουλευτές Νοτίου Τομέα Αθηνών κ. Χάρης Θεοχάρης και κ. Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, ο Πρόεδρος του ΣΠΑΥ & Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατζηδάκης, ο Δήμαρχος Βύρωνα κ. Γρηγόρης Κατωπόδης, ο Δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών κ. Γεώργιος Δημόπουλος, η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών κ. Δήμητρα Νάνου, εκπρόσωποι όλων των Δήμων γύρω από τον Υμηττό, καθώς επίσης και σύσσωμες οι Εθελοντικές Ομάδες Δασοπροστασίας & Πυρόσβεσης του Υμηττού.

Δεν σας ξεχνάμε ποτέ!