Απολογισμός θητείας στους εργαζόμενους μας

Απολογισμός θητείας στους εργαζόμενους μας 990 560 Γιάννης Κωνσταντάτος

Απολογισμός θητείας στους εργαζόμενους μας

Τις κυριότερες παρεμβάσεις που έχουν γίνει από τη Δημοτική Αρχή του Δήμου μας κατά τη δεύτερη θητεία μας, την δύσκολη περίοδο της πανδημίας και της ενεργειακής κρίσης, παρουσίασα σήμερα, πλαισιωμένος από τη δημοτική μας ομάδα, στους εργαζόμενους του Δήμου μας.

Πάγια αρχή της διοίκησής μας είναι να υπάρχει τακτική δημόσια ενημέρωση σε όλους.

Έτσι ξεκινήσαμε από την Κεντρική Επιτροπή της παράταξής μας, παρουσία των 150 μελών μας, συνεχίσαμε σήμερα με τους εργαζόμενους του Δήμου μας και θα ολοκληρώσουμε με το μεγάλο ραντεβού που θα δώσουμε με τους δημότες μας στις 8 Οκτωβρίου.

Ο απολογισμός της τριετίας, Σεπτέμβριος 2019 – Σεπτέμβριος 2022, ανέδειξε ότι όχι μόνο σταθήκαμε όρθιοι και συνεχίσαμε αλλά και ότι σημειώσαμε πρόοδο και εξέλιξη παράγοντας έργο και στα δύσκολα.

Οι εργαζόμενοι είναι πολύτιμοι συνεργάτες, κομμάτι της προόδου και της εξέλιξης του Δήμου μας και μαζί, υπηρετούμε τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, προσαρμοζόμενοι στις προκλήσεις της εποχής.

Αυτή τη χημεία, εισπράττουν οι τελικοί αποδέκτες, οι δημότες μας, καθώς κάθε τι γίνεται για να αναγεννά, να αναδεικνύει την πόλη μας και να προσφέρει αίσθημα σιγουριάς, ασφάλειας και προόδου.

Προχωράμε μαζί!