Από τη φιλοξενία μου στην πρωινή εκπομπή του Action24 όπου συζητήσαμε για την αντιπυρική περίοδο

Από τη φιλοξενία μου στην πρωινή εκπομπή του Action24 όπου συζητήσαμε για την αντιπυρική περίοδο 990 560 Γιάννης Κωνσταντάτος
Κάτω τα χέρια από τους Εθελοντές μας!
Ευχαριστούμε την πρωινή εκπομπή του Action24 για τη φιλοξενία όπου είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για την αντιπυρική περίοδο και τους εθελοντές μας που δίνουμε από κοινού τον αγώνα υπεράσπισης του βουνού μας υπό πάρα πολύ δύσκολες συνθήκες αλλά με πολλή αγάπη και μεράκι. Αυτό δε συνεπάγεται ότι είμαστε αυτοί που θα αποτρέψουμε την εκδήλωση μιας πυρκαγιάς, αλλά μπορούμε να πούμε ότι δύναται να παρέμβουμε στο μέγιστο βαθμό.
Η επίθεση της γνωστής ομάδας της αντιπολίτευσης που καταφέρεται εναντίον των εθελοντών μας με απαξιωτικό τρόπο, μας προκάλεσε αλγεινή εντύπωση. Ας μην ψηφίζουν τα έργα μας , ας μην εγκρίνουν ό,τι κάνουμε αλλά να τους ενοχλούν και οι εθελοντές και η προσφορά τους δείχνει πόσο νοσηρή αντιπολίτευση είναι!
Αλήθεια οι ίδιοι που δεν έχουν προσφέρει τίποτα στην πόλη εκτός από διαδηλώσεις και πανό, έρχονται να μας πουν πως οι εθελοντές που δίνουν την ψυχή τους κακώς βοηθάνε; Τους αρέσει να μείνει το βουνό αφύλακτο και να εξυπηρετεί τη λογική του χάους που έχουν;
Όσο διοικούμε εμείς τον Δήμο μαζί με τους εθελοντές θα δίνουμε τον αγώνα μας και οι θιασώτες του μπάχαλου ας βρίζουν όσο θέλουν ως κύμβαλα αλαλάζοντα.