Γιάννης Κωνσταντάτος rapid test εργαζόμενους Παιδικούς Σταθμούς

Αφιέρωμα του MEGA στα rapid test στους εργαζόμενους των παιδικών σταθμών μας

Αφιέρωμα του MEGA στα rapid test στους εργαζόμενους των παιδικών σταθμών μας 990 560 Γιάννης Κωνσταντάτος

Αφιέρωμα του MEGA στα rapid test στους εργαζόμενους των παιδικών σταθμών μας

Ενόψει επαναλειτουργίας των Σχολείων από την Δευτέρα 11/01 ο δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης, πραγματοποίησε rapid test σε όλους τους εργαζόμενους των Παιδικών Σταθμών με σκοπό την ασφάλεια των παιδιών μας και την διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Θέλω να μεταφέρω πρώτα από όλα τη συγκίνηση του προσωπικού του Παιδικού Σταθμού σήμερα διότι περιμένουν τα παιδιά μας να ξαναγυρίσουν στη φωλιά τους.

Πρέπει να καταλάβουμε πως είναι πολύ σημαντικό ότι οι μαθητές και τα παιδιά θα ξανάρθουν στα σχολεία τους που ενεργοποιούνται ξανά και είναι ένα μεγάλο βήμα, θετικό για την κοινωνία μας, για την πόλη μας και γενικά για τις οικογένειές μας.

Το προσωπικό έχει υποβληθεί στο test και εμείς ως δήμος οφείλουμε να το κάνουμε επαναλαμβανόμενα με δικές μας δαπάνες, με δική μας ευθύνη και με πιστοποιημένο βεβαίως εργαστήριο, πάντα με τη βοήθεια της κοινωνικής υπηρεσίας που συνδράμει στον σκοπό αυτό, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των εργαζομένων.

Τέλος να προσθέσουμε ότι έχουμε απολυμάνει όλους τους χώρους, είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε τους μαθητές και τηρούμε όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας όπως μας τα υπαγορεύει το κράτος σε αυτές τις περιπτώσεις