6 χρόνια ατζέντες δουλειάς

6 χρόνια ατζέντες δουλειάς

6 χρόνια ατζέντες δουλειάς 990 560 Γιάννης Κωνσταντάτος

6 χρόνια ατζέντες δουλειάς

Αποχαιρετώ το 2019 από το γραφείο κλείνοντας την ατζέντα του και ανοίγοντας την νέα για το 2020 η οποία ήδη γεμίζει από τώρα με σημαντικά γεγονότα .

6 χρόνια Δήμαρχος δούλεψα μέσα από αυτές τις ατζέντες που τις είχα όλη μέρα μαζί μου και μέσα σε αυτές σχεδιάστηκαν και προγραμματιστήκαν όλα όσα αφορούσαν την διοίκηση μας. Σε αυτές τις ατζέντες πέρασα πολλές ώρες γράφοντας και σχεδόν ότι έθεσα ως στόχο στις σελίδες τουςέγιναν πράξη . Ένα πολύτιμο κομμάτι της ζωής μου που κάποτε θα μου χρησιμεύσουν και ως ιστορικό προσωπικό αρχείο.

Το 2019 όμως ήταν μια συγκλονιστική χρονιά που βίωσα όλα τα συναισθήματα στον μέγιστο βαθμό και δεν πρόκειται να την ξεχάσω ποτέ για όσα μου πήρε απο τη μία και όσα μου έφερε απλόχερα από την άλλη αφού είναι η αρχή πολλών και σπουδαίων πραγμάτων που θα ακολουθήσουν τα επόμενα χρόνια από έργα στη πόλη, ένα νέο βιβλίο , ένα θεατρικό έργο και φυσικά περισσότερα χαμόγελα στην οικογενειακή και προσωπική ζωή μου.

Άλλωστε η ζωή μας είναι το άθροισμα στιγμών και αυτές μας σημαδεύουν πάντα.

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και αισιοδοξία και να χαίρεστε όσους αγαπάτε . Να θυμάστε πως αγάπη είναι αυτά που δίνεις στον άλλο ανιδιοτελώς και όχι αυτά που περιμένεις να πάρεις !
Καλή χρονιά.