17 εκατομμύρια εργασίες αρχίζουν στον Υμηττό σε χρόνο ρεκόρ και στους 10 Δήμους

17 εκατομμύρια εργασίες αρχίζουν στον Υμηττό σε χρόνο ρεκόρ και στους 10 Δήμους 990 560 Γιάννης Κωνσταντάτος

17 εκατομμύρια εργασίες αρχίζουν στον Υμηττό σε χρόνο ρεκόρ και στους 10 Δήμους

Είμαι συγκινημένος γιατί η σημερινή διευρυμένη – παρουσία τριών Υπουργών – συνεδρίαση του ΣΠΑΥ έφερε καρποφόρα αποτελέσματα για τις ήδη δρομολογημένες δράσεις και έργα που ξεκινούν από αυτό το μήνα κιόλας γεγονός πρωτοφανές και θα γίνουν άμεσα ορατά στο σύνολο των πολιτών του Λεκανοπεδίου ύψους 17 εκ ευρώ τα οποία αναλύσαμε προς κάθε Δήμο ( ο δικός μας θα δει όπως βλέπετε στο παρακάτω πίνακα σε 3 μήνες 1,1 εκ ευρώ σε καθαρισμούς, κλαδιά και τεχνικά έργα). Στα 17 εκ είναι και τα 6 εκ που πρόσφατα εγκρίθηκαν για τον Smart Υμηττό!

Το τρίπτυχο της επιτυχίας μας έγκειται: 1ον Στον ΣΠΑΥ, στους Δημάρχους και στην επιστημονική ομάδα του Συνδέσμου που δείξαμε πως η Αυτοδιοίκηση με σκληρή δουλειά μπορεί να πετύχει.

2ον Στην τριάδα των Υπουργών που «σκόραραν» δίπλα στο Σύνδεσμο ξεπερνώντας γραφειοκρατικές αγκυλώσεις και ότι δέσμευση ανέλαβαν στο Forum έγινε πράξη!

3ον Στις υπηρεσίες του Συνδέσμου και στους Εθελοντές αποδεικνύοντας ότι όλοι μαζί είμαστε μια οικογένεια. Ευχαριστώ από καρδιάς τον Υπουργο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστο Στυλιανίδη, τον αν. Υπουργο Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα και τον Υφυπουργο Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Αμυρά γιατί η διαδραστική και ουσιαστική συζήτηση που έγινε έφερε και νέες δεσμεύσεις που σύντομα θα τεθούν στο τραπέζι προς υλοποίηση. Ευχαριστώ και τους συναδέλφους Δημάρχους για την αναγνώριση των προσπαθειών μας και τις καίριες τοποθετήσεις τους. Πολιτεία, αυτοδιοίκηση και φορείς ενώνουν τις δυνάμεις τους για να διαφυλάξουμε το οικοσύστημα του Υμηττού μας.